image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

het Plan

Nieuwbouw de Merelweg

De Merelweg is een mooi nieuw deelplan met in totaal 38 duurzame woningen, waarvan 33 koopwoningen. Het woningaanbod in gevarieerd: van starters- en eengezinswoningen tot luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s in diverse varianten. 

De wijk wordt ruim van opzet, omgeven door groen en met voldoende ruimte voor parkeren. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. 

Modern dorps karakter

De woningen krijgen een modern dorps karakter met prachtige karakteristieke elementen als tuitgevels en fraai metselwerk. De woningen hebben de architectuur gemeen, maar zijn toch net even anders. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken van nu. 

 


© Thunnissen Groep 2022
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring