Notelaar | vrijstaande villa

Blok 9 - Bouwnummer 19

Notelaar is een statige vrijstaande villa met een prachtige uitstraling. Er komt slechts 1 villa van het woningtype Notelaar. Deze statige villa is gelegen aan het park en extra bijzonder door het prachtige metselaccent gecombineerd met een unieke gevelbekleding. Kortom; de eyecatcher van dit nieuwbouwproject!Door de ligging staat de woning prominent in de omgeving en wordt door de bezonning extra mooi aangelicht; al met al een mooi herkenningspunt en icoon voor de wijk!

Met dit type kiest u echt voor ruimte. Notelaar heeft een royale breedte van 6,6 meter. Dit woningtype heeft een woonoppervlak van ca. 194 m2 en een kaveloppervlakte van maar liefst ca. 515 m2 (!). Rondom de woning heeft u veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De schitterende achtertuin heeft een diepte van maar liefst ca. 15 meter.

Deze villa heeft standaard een dakkapel en beschikt over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.  

Kenmerken 

  • Statige vrijstaande villa met prachtig metselaccent
  • Woonoppervlak van ca. 194 m2
  • Breedtemaat 6,6 meter
  • Kaveloppervlak van ca. 515 m2
  • Diepe achtertuin op het noordwesten
  • Garage en parkeren op eigen terrein
  • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Visie van de Architect 

Het concept voor deze woning is: “een ode aan het Noord-Hollandse bouwen”, waarbij het ensemble bestaat uit een karakteristieke (Waterlandse) ’20- woning bovenop een eigentijdse gemetselde basement of sokkel.

Deze “Waterlandse woning” heeft dus een houten gevelbekleding en is rijk aan karakteristieke details en materialen. Architectonische accenten zijn hier: de makelaar met hanenbalk en het rode luik, die duidelijk zichtbaar zijn vanaf de openbare ruimte. Als gimmick hebben we -bij dit opgetilde huisje- een kozijn uitgevoerd als “voordeur” inclusief een extra huisnummerbelettering. De onderbouw (of eerste bouwlaag) is daarentegen wat stoerder, strak, modern.

Door de ligging aan twee sterke stedenbouwkundige assen staat de woning prominent in de omgeving en wordt door de bezonning extra mooi aangelicht; al met al een mooi herkenningspunt en icoon voor de wijk!

Plattegronden

Type Notelaar-BG

Type Notelaar-EV

Type Notelaar-TV

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
19 194m2 Noord-West -

© Thunnissen Groep 2022
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring